Hoogstaand kraanverhuur in de regio Zeeland

Huur kranen voor laden en lossen, offshore, industrie en bouw. De kranen van Kraanverhuurbedrijf Potter worden voor een breed scala aan hijswerkzaamheden verhuurd; zowel voor grootscheepse projecten als voor kleine klusjes. Zo zijn onze kranen met regelmaat te spotten in Vlissingen-Oost, waar schepen worden geladen en gelost. Maar ook voor het plaatsen van dakkapellen, transport over daken of simpelweg zwaar materieel verplaatsen kunt u bij ons terecht.

Ik wil meer informatie over kranen

Veiligheid boven alles

De belangrijkste vereiste van een hijskraan is dat de hijswerkzaamheden er veilig mee kunnen worden uitgevoerd. Veilig voor u, veilig voor de omgeving en veilig voor uw materialen. Maar veilig materieel is niets zonder specialistische bediening. Dus naast dat onze kranen ieder jaar door een erkende keuringsinstantie gekeurd worden, ondergaat ook ons personeel de vereiste keuringen en trainingen om hun vakkennis en expertise op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Kraanverhuur Potter is VCA-gecertificeerd en lid van de Vereniging Verticaal Transport (VVT).

Contact opnemen

Onze kranen

  • Van 40 ton tot 750 ton
  • Breed standaardpakket hijshulpstukken
  • VCA-gecertificeerde machinisten
  • Kraanzichtcamera voor extra veiligheid


Wilt u meer informatie, advies over het type kraan of direct een kraan reserveren? Bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.

Neem contact met ons op